Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/bcodw/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/bcodw/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Beter Commmuniceren op de werkvloer: auteur - Marli Falize

 

BETER COMMUNICEREN OP DE WERKVLOER

Marli Falize = dijkhuis communicatie,

een een-vrouws-bedrijf dat mensen leert hoe denken, luisteren, praten en schrijven, doorwerken op primaire processen en cultuur in organisaties.

Marli startte haar loopbaan bij educatieve uitgeverijen en heeft later op afdelingen Marketing, PR Voorlichting gewerkt. Bij grote en kleine  organisaties. Aanvankelijk was ze sterk gericht op de buitenwereld met campagnes, voorlichting etc, maar ondervond ook hoe belangrijk het samenspel met de organisatie zelf is om zinvol te communiceren.

Vandaaruit is de interesse voor organisatie en cultuur ontstaan en nog weer wat later naar wat mensen die in organisaties werken drijft en hoe dat door middel van communicatie al dan niet wordt geuit.

Marli is in 2006 begonnen met dijkhuis communicatie en verdeelt haar aandacht tussen communicatieadvies en - uitvoering en schrijven.

‘Beter Communiceren Op De Werkvloer’ is een product van dijkhuis communicatie   logo

 

dijkhuis communicatie
Balsa 104  3315 NH Dordrecht
06 - 49 88 44 61
info@dijkhuiscommunicatie.nl
www.dijkhuiscommunicatie.nl

 

Site [Gkk/Ds] Henny van Ham - koffiekoek.nl