Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/bcodw/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/bcodw/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Beter Commmuniceren op de werkvloer: meer - Marli Falize

 

BETER COMMUNICEREN OP DE WERKVLOER

dijkhuis communicatie

Bent u voor uw organisatie geïnteresseerd in communicatieadvies - en implementatie?  Neem dan contact op met Marli Falize, 06-49884461.

Voor meer achtergrondinfo over dijkhuis communicatie klik hier op deze link www.dijkhuiscommunicatie.nl.

nieuwe uitgave in de maak

over afstemming tussen ritmes in organisaties

 

Waar gaat het over?

Laat ik beginnen met te zeggen wat voor boek het niet wordt. Het wordt geen adviesboek over een effectievere omgang met uw werktijd. Daar zijn al veel goede titels over verschenen. Deze publicatie gaat over de vraag hoe medewerkers aankijken tegen werktijden en -tempo vanuit het perspectief van biologische ritmes en organisatieritmes. Deze uitgave is meer journalistiek van aard waarbij ik ook uitstapjes naar het verleden maak. Het wordt een verslag van mijn research in archieven en van mijn rondgang langs experts (medisch specialisten, chronobiologen, psychologen, bedrijfsartsen, verpleegkundigen) en allerlei medewerkers van een aantal grote Nederlandse organisaties.

 

Onderwerpen die aan bod komen  

Innovaties op technisch, medisch en communicatief terrein,  bestuur en verzet daartegen, slaapschuld, thuiswerken – vaste werkdiensten,  overwerk, 24 uurs economie- van 9 tot 5, werkpauzes- vakanties- jetlag- bioritme-powernapjes- menstruatie -yoga- werkdruk, fysiek en mentaal welbevinden, communicatie, onderhandelingsvaardigheden.

 

Planning

Na de zomer hoop ik het manuscript afgerond te hebben en ga ik op zoek naar een goede non-fictie uitgever. De verwachte publicatiedatum ligt rond het voorjaar van 2016.

 

 

 

 

 

andere uitgaven

schrap die hap

Klik op de afbeelding voor een beter beeld.

Schrap die hap! Zeg meer met minder woorden.

Een ringbandboekje in zakformaat waarin alternatieven voor kortere en leesbaardere teksten van A tot Z worden aangereikt .

Titelgegevens:

  1. ISBN 9789491264054
  2. Wire o-binding
  3. 35 pagina’s
  4. Afmeting 15 cm x 10,5 cm
  5. Prijs 6,50 Euro 

 

‘Beter Communiceren Op De Werkvloer’ is een product van dijkhuis communicatie   logo

 

dijkhuis communicatie
Balsa 104  3315 NH Dordrecht
06 - 49 88 44 61
info@dijkhuiscommunicatie.nl
www.dijkhuiscommunicatie.nl

 

Site [Gkk/Ds] Henny van Ham - koffiekoek.nl