Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Dijkhuiscommunicatie - specialist in communicatie op de werkvloer: Stappen

DIJKHUISCOMMUNICATIE in contact met de werkvloer

Stappen

 

Stap 1

U vult het contactformulier in en maakt een afspraak.

 

Stap 2

Binnen een week maakt Dijkhuis Communicatie een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. U hoeft niet te reizen, want u wordt bezocht op uw eigen kantoor. U legt uit wat uw opdracht inhoudt en hoe er in de organisatie gewerkt wordt. U krijgt informatie over de werkwijze, de expertise en de leveringsvoorwaarden. 

 

Stap 3

Als het van beide kanten klikt, ga ik over tot het maken van een offerte. Daarin vindt u een opdrachtformulering, een plan van aanpak en bijlages met geschatte uren/kosten-begroting, een VAR-verklaring  en eventuele andere aanvullingen die zijn besproken.

 

Stap 4

Als u akkoord gaat met het aanbod, stuurt u een ondertekende offerte op naar Dijkhuis Communicatie.  

 

Stap 5

Zodra de ondertekende offerte binnen is, ga ik aan de slag. Aan de hand van een inventarisatielijst wordt met medewerkers en andere partijen de stand van zaken en de doelstellingen binnen de projecten geformuleerd zodat snel duidelijk wordt wat iedereen kan verwachten.

 

Stap 6 

U ontvangt een keer per maand een uren-overzicht, een concept-rapportage  en een factuur.

 

Stap 7

Aan het einde van de opdracht ontvangt u een eindrapportage met conclusies en aanbevelingen. Na twee maanden maak ik een afspraak voor een evaluatiegesprek.

 

 

route