Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Dijkhuiscommunicatie - specialist in communicatie op de werkvloer: Stappen

DIJKHUISCOMMUNICATIE in contact met de werkvloer

Stappen

 

Stappen Blikopeners

 

Stap 1   Eerste contact

U mailt naar info@dijkhuiscommunicatie.nl of belt met

06-49884461 voor een afspraak.

 

Stap 2   Wat is het probleem tot nu toe

U licht toe wat in uw organisatie tot nu toe niet goed heeft gewerkt en waar u naar toe wilt.

 

Stap 3   Voorbereiding en uitdieping

Dijkhuis Communicatie spreekt met diverse managers, leest relevante informatie en draait 1 à 2 dagen mee op de werkvloer. Op basis van deze inhoud wordt het faciliteringsproces zo ingericht en voorbereid dat er in een korte tijd veel relevante informatie naar boven komt. In deze fase wordt het duidelijk wie in de groep zullen zitten, welke ruimte wordt gebruikt en of er bijvoorbeeld wel of geen gebruik van geschakelde laptops wordt gemaakt.

 

Stap 4   Focusgroepen begeleiden

Dit zijn korte bijeenkomsten tot 12 personen waar een à twee kernvragen centraal staan. De facilitator stelt vragen en stimuleert deelnemers om ervaringen, kennis en inzichten te delen. Naast de facilitator is er een begeleider die voor de verslaglegging zorgt en de eventueel in te zetten techniek.

 

Stap 5   Gesprek met opdrachtgever en MT

U ontvangt een mondelinge toelichting op de resultaten uit de focusgroepen en u geeft aan wat u met de aanbevelingen van de medewerkers gaat doen. Wat is de derde stap, wat de tweede, wat de eerste?

Naar gelang de behoefte kan er nog een eindrapportage met aanbevelingen gemaakt worden.

 

 

 


Meer... >

 

Stappen Aardig en actief

 

Stap 1

U mailt naar info@dijkhuiscommunicatie.nl of belt

met 06-49884461 voor een afspraak.

 

Stap 2

U vertelt wat u wilt leren en u krijgt antwoord op uw vragen. Klikt het en heeft u belangstelling om mee te doen, dan schrijft u zich in.

 

Stap 3

U ontvangt een uitnodiging met een bevestiging van datum, plaats en tijdstip, een omschrijving van het programma en een factuur.

 

Stap 4

U ontvangt bij de eerste bijeenkomst een deelnemerslijst, lesmateriaal en een gratis uitgave van Beter Communiceren Op De Werkvloer.

 

Stap 5

Na afloop van de vier sessies is er een gesprek over hoe u het programma heeft ervaren en wat u er mee gaat doen. 

 

 

 

 

 

route