Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /var/www/vhosts/dijkhuiscommunicatie.nl/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Dijkhuiscommunicatie - specialist in communicatie op de werkvloer: Welkom bij Dijkhuis Communicatie

DIJKHUISCOMMUNICATIE in contact met de werkvloer

Welkom bij Dijkhuis Communicatie

 

Wilt u meer weten over informatie en samenwerking op de werkvloer? Dan bent u hier aan het goede adres. Welkom bij Dijkhuis Communicatie!

 

Dijkhuis Communicatie is in 2006 opgericht als een-vrouwsbureau voor interne communicatie. Dijkhuis slaat op het dijkhuis aan de Noordendijk in Dordrecht waar de werkzaamheden deels worden uitgevoerd. En communicatie op de informatieuitwisseling, kennisdeling en het gedrag van mensen in organisaties.

 

Dijkhuis Communicatie helpt mensen in organisaties met het verbeteren van de interne communicatie door middel van advies & uitvoering, facilitering & training  en arbeidsmediation. Op deze site vindt u meer achtergrondinformatie over deze diensten.

 

Dijkhuis Communicatie is voor 80% Marli Falize. Meer informatie over mijn achtergrond leest u op deze site. Vanaf het najaar 2012 wil ik meer kleur geven aan Dijkhuis Communicatie door samen te werken met andere partijen rond communicatie en werk. 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan vindt u op de site diverse mogelijkheden om in contact te komen.

 

Veel leesplezier,

Marli Falize

 

 

route